Recepty a videoreceptyDruh jedla: DesiataDezertHlavné jedloNátierkaPolievkaRaňajkyHlavná surovina: Biela fazuľaBrokolicaČervená fazuľaČervená šošovicaCestovinyChia semiačkaCícerČierna šošovica BelugaCviklaFazuľaHlávková kapustaHokkaido tekvicaHrachKarfiolKrúpyPepitkyRyžaŠampiňónySladké jedloŠošovicaStrukovinyTofuZemiakyNáročnosť: Stredne pokročilýZačiatočníkAutor: Alex HornáBidfood SlovakiaEkonomická univerzitaMaktarinkaMarián BahledaUniverzita Pavla Jozefa ŠafárikaZelená jedáleňHrachová kaša s grilovanými filetmi z hokkaido tekvice a domácim pestomHlavné jedloHokkaido tekvicaZačiatočníkFregula Sarda (Sardínska tarhoňa)Hlavné jedloCestovinyStredne pokročilýPečená miska s tofuHlavné jedloCviklaZačiatočníkPolievka mrkvovo-zázvorová krémováPolievkaStrukovinyZačiatočník