Recepty a videoreceptyDruh jedla: DesiataDezertHlavné jedloNátierkaPolievkaRaňajkyHlavná surovina: Biela fazuľaBrokolicaČervená fazuľaČervená šošovicaCestovinyChia semiačkaCícerČierna šošovica BelugaCviklaFazuľaHlávková kapustaHokkaido tekvicaHrachKarfiolKrúpyPepitkyRyžaŠampiňónySladké jedloŠošovicaStrukovinyTofuZemiakyNáročnosť: Stredne pokročilýZačiatočníkAutor: Alex HornáBidfood SlovakiaEkonomická univerzitaMaktarinkaMarián BahledaUniverzita Pavla Jozefa ŠafárikaZelená jedáleňHrachová kaša s grilovanými filetmi z hokkaido tekvice a domácim pestomHlavné jedloHokkaido tekvicaZačiatočníkPečená miska s tofuHlavné jedloCviklaZačiatočníkKrupoto s hubami a červenou šošovicouHlavné jedloKrúpyZačiatočníkPolievka mrkvovo-zázvorová krémováPolievkaStrukovinyZačiatočník