Recepty a videoreceptyDruh jedla: DesiataDezertHlavné jedloNátierkaPolievkaRaňajkyHlavná surovina: Biela fazuľaBrokolicaČervená fazuľaČervená šošovicaCestovinyChia semiačkaCícerČierna šošovica BelugaCviklaFazuľaHlávková kapustaHokkaido tekvicaHrachKarfiolKrúpyPepitkyRyžaŠampiňónySladké jedloŠošovicaStrukovinyTofuZemiakyNáročnosť: Stredne pokročilýZačiatočníkAutor: Alex HornáBidfood SlovakiaEkonomická univerzitaMaktarinkaMarián BahledaUniverzita Pavla Jozefa ŠafárikaZelená jedáleňHrachová kaša s grilovanými filetmi z hokkaido tekvice a domácim pestomHlavné jedloHokkaido tekvicaZačiatočníkAloo Gobi Matar – karfiol so zemiakmiHlavné jedloKarfiolZačiatočník