Autor Ekonomická univerzita

Červené kari s basmati ryžou

červene kari s basmati ryžou, tofu, vegan jedlo

Červené kari s basmati ryžou. Ako strukovinu sme použili údené tofu. Príprava tohto jedla je veľmi jednoduchá a rýchla, keďže zelenina sa len krátko orestuje a všetky potrebné koreniny sú už namiešané v červenej kari paste. Pozor na zloženie červenej…

Cícerovo-šošovicové kari so špenátom

cícerovo šošovicové kari so špenátom, orieškami a ryžou, vegánsky obed v bufete V2 na Ekonomickej univerzite v Bratislave

Recept zostavila p.Horváthová, vedúca jedálne na Ekonomickej univerzite. Táto škola je zapojená do projektu Zelená jedáleň. Suroviny na 10 porcií Kari 0,20  kg Cibuľa Cesnak (podľa chuti) 1 ks Zázvor čerstvý (podľa chuti) 1,2 kg Paradajky 0,10 l Olej 0,01 kg…