Workshopy varenia
Rastlinná alternatíva jedál
V spolupráci so spoločnosťou Bidfood Slovakia, s.r.o. sme v Zelenej jedálni opäť pripravili interaktívne workshopy vegánskeho varenia, v ktorých sa zameriame na rýchle varenie z rastlinnej alternatívy mäsa a syru. Workshopy sú určené pre kuchárov všetkých druhov škôl, ale aj reštaurácií a iných gastro prevádzok.
Ak hľadáte rastlinné jedlá s rýchlou prípravou, napr. na tzv. „minutky“, potom neváhajte a prihláste sa na workshop.
K dispozícii vám budú dve Gastroštúdia spoločnosti Bidfood Slovakia, jedno v Novom Meste nad Váhom a druhé v Prešove.
Pod taktovkou šéfkuchára Bidfood Jána Dudu a dvornej kuchárky Zelenej jedálne Lucy Trefnej si spolu uvaríme jedlá z rastlinných alternatív mäsa a syru. Tieto suroviny vám pomôžu ľahko premeniť tradičné mäsové jedlo na čisto rastlinné.
Nové Mesto
nad Váhom
Gastroštúdio Bidfood Slovakia s.r.o.
Trenčianska 2244/49
915 01 Nové Mesto nad Váhom
27.04.2022
10:00 - 12:00
Prešov
Gastroštúdio Bidfood Slovakia s.r.o.
Ku Magašu 1
080 01 Prešov - Haniska
19.05.2022
14:00 - 16:00
Workshop realizujeme vďaka podpore od spoločnosti Bidfood Slovakia a v rámci projektu Zelená jedáleň je pre účastníkov bezplatný.
Workshop je určený pre dvoch zamestnancov. Ideálne, ak by prišiel vedúci a šéfkuchár, alebo kuchári, ktorí budú tieto jedlá neskôr pripravovať.
Pre čo najlepšiu skúsenosť je kapacita na každý workshop obmedzená na 20 účastníkov, preto neváhajte a včas si rezervujte svoje miesto.
Podľa našej spoločnej šikovnosti, no odhadujeme to na asi 2h. Ide o interaktívny workshop, kde budú všetci účastníci variť samostatne, alebo vo dvojiciach.
Čo zahŕňajú workshopy?
Kto vás bude workshopom sprevádzať?
Ján Duda
šéfkuchár spoločnosti Bidfood Slovakia
V minulosti pracoval ako Executive Chef vo Facility System Hub Restaurant v Trenčíne. Je prezidentom Euro-Toques Slovensko, a členom World Master Chef Society i Aregala Slovensko – kuchári bez hraníc.
Poznať ho môžete aj z televíznej obrazovky. Pravidelne kulinársky inšpiruje divákov Dámskeho klubu vysielanom na STV1. Za najlepšieho šéfkuchára vo svojom živote (aj keď bez ocenení), považuje svoju starú mamu a svoju mamu.
Taktiež pokladá za dôležité udržať Slovenské gastronomické bohatstvo a odovzdávať ho ďalej mladším.
Lucy Trefná
koordinátorka projektu Zelená jedáleň
Má viac ako desaťročné skúsenosti so zdravým vegánskym jedlom. Lucy mala vždy rada dobré jedlo, ale vášeň k vareniu objavila v sebe až po prechode na vegánsku stravu.
V jedle rada experimentuje a často kombinuje aj nezvyčajné chute. Inšpiráciu čerpá v zahraničných kuchárskych knihách a blogoch a miluje indickú a thajskú kuchyňu.
Keďže má dve malé deti, veľký dôraz kladie aj na to, aby ich strava bola nie len vegánska ale hlavne zdravá a vyvážená.
Prihlasovací formulár
Jedla uvaríte naozaj dosť, preto si prineste so sebou prenosné nádoby na jedlo, aby ste sa mohli aj doma pochváliť, čo nové ste v kuchyni vykúzlili.
Tieto workshopy môžeme zorganizovať vďaka spoločnosti Bidfood Slovakia, s.r.o.
Spoločnosť Bidfood Slovakia, s.r.o. je už 25 rokov lídrom na slovenskom trhu v oblasti gastronómie. Svojim zákazníkom prináša široký výber potravinového aj doplnkového sortimentu, poskytuje vynikajúce služby a tovar dovezie priamo do Vašej prevádzky.