DruhNátierka
SurovinaTofu
NáročnosťZačiatočník
AutorZelená jedáleň
Chýba vám chuť domácej vajíčkovej nátierky, no neviete, ako na jej rastlinnú verziu? V tomto recepte nájdete presne to, čo vám chýbalo.
Budete potrebovať iba zopár surovín a pár minút času a vykúzlite si dokonalú nátierku. Vajíčkovosť dodáva nátierke čierna soľ Kala Namak, ktorá prirodzene obsahuje síru a dotvára tak vajíčkovú arómu.
Suroviny na 600 g nátierky
- 4 balenia Lunter Sojakrému
- 180 g bieleho tofu
- 1/4 cibule
- 2 čl kurkumy
- 1/2 čl čiernej soli Kala Namak
- Mleté čierne korenie
- Soľ
Technologický postup
- Zmiešajte Sojakrémy s podrveným tofu tak, aby z tofu ostali hrudky.
- Pridajte kurkumu, čiernu soľ, na drobno nakrájanú cibuľu a premiešajte.
- Dochuťťe podľa potreby soľou a čiernym korením a môžete oslňovať chuťou a farbou všetkých vašich hostí a zákazníkov.