You have question to the Green Dining Room project?
Do you want to join the project? to engage your university degree dining room, or restaurant?
Or do you want to join us? to cooperate and to support our work?
Are you missing a sensible plant-based menu in your cafeteria? Fill out a simple form and we'll get back to you. Maybe your cafeteria will soon be green.

Project coordinator
Zuzka's journey to veganism began in 2019, when she started eating plant-based to improve her health. Since then, the ecological and ethical aspects of veganism have gradually resonated with her, and today she also leads her children to the vegan philosophy. Her dream is to live to see a world where veganism and kindness to all beings will be the norm. Zuzka is a certified nutritionist, works to promote plant-based options in our institutional catering, and is also passionate about sports. You can meet her at a local marathon, in the forest, at a Spartan event, or at a vegan dinner.

Šéfkuchár projektu
Alexandra je vegánkou už takmer 9 rokov a jej vášňou je varenie. Vyštudovala biotechnológiu a environmentálne inžinierstvo na STU v Bratislave. V Slovenskej vegánskej spoločnosti pôsobí ako koordinátorka projektu Zelená jedáleň, kde pomáha školským jedálňam zavádzať vegánske alternatívy. Zároveň pracuje ako obchodná zástupkyňa V-Label, kde sa venuje certifikácii vegánskych a vegetariánskych produktov. Vo voľnom čase experimentuje s receptami a hľadá spôsoby, ako priniesť tradičné chute v rastlinnej podobe.

Chairwoman of the Slovak Vegan Society
Katarína vyštudovala potravinárstvo na bratislavskej STU. Je vegánkou od roku 2020, kedy sa rozhodla po vyradení mäsa v roku 2019 prestať podporovať živočíšny priemysel. V Slovenskej vegánskej spoločnosti sa snaží o sprístupnenie a zviditeľnenie vegánskych produktov prostredníctvom udeľovania certifikátov V-Label. Taktiež fotí a natáča produkty, či pripravuje inú marketingovú podporu. Na instagrame má vlastný inšpiratívny blog o varení: redheadsideas.