
Tradičné hubové krupoto dostalo extra dávku železa a vápnika vďaka červenej šošovici a tofu. Jačmenné krúpy vám možno pripomínajú polievky zo základnej školy, ktoré sme veľmi neobľubovali, no toto je úplná iná úroveň veľmi chutného jedla. Je v ňom cítiť…

Netradično-tradičný videorecept na ŠOŠOVICOVÝ prívarok s TOFU párkom. Hoci si šéfkuchár Ján Duda z Bidfood Slovakia, s.r.o. rád zavtipkuje, že : „Čierna šošovica sa varí asi tak 3,5h a týždeň predtým ju treba namočiť, namáčať ju netreba vôbec a varí…

Vyprážaný karfiol so zemiakovo-majonézovým šalátom. A kde je tá STRUKOVINA?Tá sa schováva práve v šaláte vo forme majonézy z červenej šošovice a rozhodne stojí za to ju opäť spomenúť! Navyše šéfkuchár Ján Duda vám to tentokrát názorne ukáže, takže niet šance, aby…

Recept zostavila p.Horváthová, vedúca jedálne na Ekonomickej univerzite. Táto škola je zapojená do projektu Zelená jedáleň. Suroviny na 10 porcií Kari 0,20 kg Cibuľa Cesnak (podľa chuti) 1 ks Zázvor čerstvý (podľa chuti) 1,2 kg Paradajky 0,10 l Olej 0,01 kg…

Tento recept je rýchly a jednoduchý, plný zeleniny a doplnený o pepitky. Keďže nepoužívame žiadne polievkové dochucovalo, v polievke vyniknú všetky chute jednotlivej zeleniny. Želáme vám dobrú chuť! Recept zostavil šéfkuchár Ján Duda z Bidfood Slovakia, s.r.o. Suroviny na 10…